Γενικές χρήσιμες οδηγίες για τους ενοικιαστές.

 

1. Χειρισμος αυτόματου κλεισίματος σιδερόπορτας κήπου. Η πόρτα ανοίγει πατώντας σταθερά στο τηλεκοντρόλ το μεσαιο πλήκτρο. Αμέσως  ανοίγει και έτσι μπορείτε να εισέλθετε στο κτήμα. Κλείνει σε 1 λεπτό μόνο της. Το ίδιο και οταν θέλετε να εξέλθετε. Ανοίγετε και βγαίνετε. Πισω  σας η πόρτα κλείνει μόνη της. Ανεβαίνοντας στο σπίτι με το αυτοκίνητο σας μπορείτε να παρκαρετε στο ανοικτό χώρο μπροστά στο σπίτι.

 

2. Το κλειδί της εισόδου πρέπει να παραμένει έξω απο την πόρτα, όση ώρα βρίσκεσται στον κήπο.

 

3. Τις σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες να τις έχετε παντα κατεβασμένες, για να μην μπαίνουν έντομα στο σπίτι.

 

4. Οταν φεύγεται απο το σπίτι να κλειδώνετε την εξώπορτα και τα παράθυρα να είναι παντα κλειστά.  Αν προτιμάται τα παντζούρια ανοικτά, πρέπει  να είναι πάντα στηριγμένα με τα ειδικά στηρίγματα. Επειδή μπορεί να φυσήξει αέρας και να τα σπάσει.

 

5. Οι δύο μεγάλες ομπρέλες των μπαλκονιών έχουν ειδικό σπάγκο για να είναι δεμένες οταν είναι ανοικτές. Διαφορετικά μπορεί να σπάσουν. Οταν φεύγετε απο το σπίτι ή το βράδυ προτιμότερο να είναι κλειστές.

 

6. Τα μαξιλάρια του κηπου όταν ο καιρός είναι βροχερός, είναι καλύτερα να τα μαζεύεται στο σκεπαστό μπάρμπεκιου.

 

7. Το μπάρμπεκιου ειναι διαθέσιμο πάντα για να ψήνεται! Όμως πρέπει πάντα όταν τελειώνεται να σβήνει η φωτιά!

 

8. Οι τροφές δεν πρέπει να μείνουν έξω το βράδυ, επάνω στα τραπέζια γιατι έρχονται ζώα. (Γάτες κ.τ.λ.)

 

9. Τα σκουπίδια πρέπει να φυλάσσονται σε μαύρες σακούλες. Και να μην παραμένουν έξω στον κήπο το βράδυ!

 

10. Το πλυντήριο ρούχων ειναι αποκλειστικά για τα ρούχα των ενοικιαστών και μην επιχειρήσετε να πλύνετε τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες του σπιτιού! Το απορρυπαντικό ειναι καλύτερα να είναι υγρό και να μπαίνει μέσα στον κάδο.

 

11. Στο πλυντήριο πιατων, χρησιμοποιήστε ταμπλέτες  ferry. Είναι συμβατές με την ποιότητα του νερού! Προσοχή όταν τοποθετείτε ποτήρια με πόδι. Ειναι ευαίσθητα!

 

12. Τα μαξιλάρια του σπιτιού, κλινοσκεπάσματα να μην τοποθετούνται στους εξωτερικούς χώρους, αυτοκίνητα, παραλία κ.τ.λ.

 

13. Οι πετσέτες θάλασσας να είναι στο τέλος της διαμονής πάλι στο σπίτι.

 

14. Το νερό της βρύσης είναι πόσιμο.

 

15. Τα ελληνικά κανάλια της τηλεόρασης βρίσκονται μεχρι το 800. Μετα απο το 801......βρίσκονται τα ξενόγλωσσα!

 


16. Τα κλιματιστικά έχουν επιπλέον χρέωση.

 

17. Να ελέγχεται να μην παραμείνει η κεραμική εστία ανοικτή. Αν κατα λάθος λερωθεί απο τροφές, μπορείτε να με ενημερώσετε διότι χρειάζονται ειδικά προϊόντα καθαρισμού.

 

18. Για το άναμμα του τζακιού πρέπει να με ενημερώνεται, διότι έχει ειδικούς κανονισμούς!

 

19. Στο σπίτι απαγορεύετε το κάπνισμα. Υπάρχει ειδικός ανιχνευτής καπνού με ειδική σειρήνα συναγερμού! Προστατεύει απο ξεχασμένο φαγητό στη φωτιά και απο καθε είδος καπνού!

 

20. Το ζεστό νερό στο εσωτερικό μπάνιο, ζεσταίνει με ηλιακό θερμοσίφωνα. Μπορεί να είναι πολύ καυτό. Προσοχή!!!!!!! Το νερό στο εξωτερικό μπάνιο με ντους, έχει ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και για να ζεστάνει χρειάζεται 15 λεπτά περιπου. Πάντα να κλείνετε, ανοίγετε θερμοσίφωνα απο το ειδικό πλήκτρο στο χαλάκι  στο πίσω μέρος του σπιτιού!

 

 

21. Παρακαλώ να τοποθετείτε τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων χωρίς υπολείμματα τροφών.